ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه | قیمت ورق گالوانیزه | قیمت گالوانیزه

ورق گالوانیزه ، آهنی است که با روي پوشانده شده باشد. این آهن، حتی اگر پوشش آن هم شکستگی پیدا کند، از زنگ زدن محفوظ میماند.

ماهیت آهن گالوانیزه در آهن گالوانیزه ، بین آهن و روي ، پیلی الکتروشیمیایی تشکیل می شود که در آن روي به جاي آهن به عنوان آند بکار می رود و آهن به عنوان کاتد. روي در آند اکسید میشود چون فلزي پست تر یا فعالتر از آهن است و داراي پتانسیل احیاء کمتري از آهن است و پتانسیل اکسید بیشتري از آن دارد.

در حلبی هایی که از آن ، قوطی می سازند، عمل معکوسی انجام می شود. در حلبی ، بر روي آهن ، پوشش قلع بکار رفته است وعمل معکوس آهن گالوانیزه انجام می شود. چون آهن فلزي فعالتر از قلع است و پتانسیل احیاء قلع بیشتر از آهن است و به عنوان کاتد در حلبی به کار می رود و آهن آند میشود. البته در صورتی که پوشش قلع بشکند، خوردگی آهن در زیر این پوشش پیش می رود.

کاربردهای ورق گالوانیزه

از ورق گالوانیزه برای ساختن لوازمی مانند کانال کولر، شیروانی خانه ها، لوله ها و جاهایی که امکان ارتباط با آب و خوردگی وجود دارد و همچنین در صنعت ماشین سازی و تولید لوازم خانگی مورد استفاده قرار میگیرد.

ورق گالوانیزه به دو صورت رول فرم و فابریک در کارخانه ها تولید می شود که ورق گالوانیزه های رول فرم دارای ضخامت ۱۸ صدم میلی متر تا ۶ میلی متر می باشد.وزن تقریبی هر رول با توجه به عرض و ضخامت و همچنین کارخانه ی تولید کننده عددی مابین ۵ تا ۷ تن می باشد.

لیست قیمت انواع ورق گالوانیزه را می توانید ببینید.

مزایای ورق گالوانیزه

  • هزینه ی کمتر: انجام عمل گالوانیزه در مقایسه با روش های دیگر که برای جلوگیری از خوردگی استفاده می شوند هزینه کمتری در بر دارد.
  • هزینه کمتر نگهداری: علاوه بر هزینه ی کمتر در تولید، هزینه ی تعمیر و نگهداری پایین تری هم دارد.
  • عمر بالا: یکی از ویژگی های مهم ورق گالوانیزه طول عمر این نوع ورق می باشد که در محیط های خورنده ۲۰ تا ۳۰ سال عمر می کند.
  • دوام پوشش: پوشش ایجاد شده از طریق گالوانیزه شدن باعث دوام پوشش آن و مقاوم بودن در برابر ساییدگی و خوردگی می باشد.
  • محافظ کامل: پوشش گالوانیزه گوشه ها،فرو رفتگی ها و حتی جاهای کوچک را در بر می گیرد و از خوردگی این قسمت ها جلوگیری می کند.
  • بررسی راحت: پوشش ورق را به راحتی و با چشم غیر مسلح هم می توانید بررسی کنید تا از آسیب دیدگی های آن اطلاع پیدا کنید.

قیمت ورق گالوانیزه | ورق گالوانیزه

آبکاری گالوانیزه سرد و گرم چیست؟

آبکاری گالوانیزه سرد و گرم گالوانیزه کردن یا گالوانیزاسیون به عملیاتی گفته می شود که طی آن فلز روی به عنوان پوششی محافظ، بر روی فلز زیرین که عمدتا آهن و فولاد است، قرار می گیرد.آهن و فولاد، مواد جدایی ناپذیر از تکنولوژی و پیشرفت صنایع در زندگی مدرن این دوران هستند و تنها خطری که آن ها را تهدید می کند، خطر خوردگی، زنگ زدگی و اکسید شدن است. برای مقابله با این خطرات، فلزات را گالوانیزه می کنند. برای گالوانیزه کردن فلزات از دو روش کلی گالوانیزه گرم و گالوانیزه سرد (الکترولیز) استفاده می شود. لایه گالوانیزه از فلز در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت می کند.

از قیمت آهن اطلاع پیدا کنید.

آبکاری گالوانیزه گرم چیست؟

گالوانیزه گرم یکی از قدیمی ترین روش های گالوانیزه کردن فلزات است که از حدود 150 سال پیش تا کنون استفاده می شده است. در این روش قطعه فلزی مورد نظر را وارد محیطی حاوی روی مذاب با دمای 460 درجه سانتی گراد می کنند تا قطعه کاملا در روی مذاب غوطه ور شود. پس از آن قطعه را از وان روی خارج می کنند، آنگاه لایه روی، با اکسیژن و کربن واکنش انجام داده و تبدیل به لایه ای مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی می شود. همچنین پس از انجام گالوانیزه گرم، بین فولاد و روی مذاب نیز واکنش شیمیایی انجام شده و چندین لایه مرکب از آهن و روی ، تشکیل می شود که از فلز پایه در برابر خوردگی و سایش و زنگ زدگی محافت می کند.

آبکاری گالوانیزه سرد چیست؟

برای اینکه با آموزش آبکاری گالوانیزه سرد آشنا شویم باید بگوییم  که در روش گالوانیزه سرد (الکترولیز) نمک روی را داخل محلول آبی یا اسیدی (الکترولیت) ریخته و به قظعه موردنظر اسپری می کنند. ضخامت لایه گالوانیزه در این روش در حدود 25 میکرون است. ظاهر لایه روی یا زینک در روش گالوانیزه سرد ، براق و یک نواخت است.

بازدیدها: 35


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com